MamiDediPreneur
April 25, 2018

PROMOSI VITAMIN SHAKLEE JANUARI 2018 : OMEGA

Kenapa promo Omega di bulan Januari ni istimewa sekali?

Yes. Memang diakui ramai yang tertunggu tunggu promosi Omega Guard ni kan?

Tambah tambah di bulan Januari ni.

  1. Omega kurangkan lemak, bantu kuruskan badan dan turunkan kolesterol

Ramai yang fokus pada azam baru untuk kuruskan badan, get fit, sihat dari lemak berbahaya, kurangkan simptom sakit jantung, kolesterol tinggi, nak diet sihat, nak kurangkan nafsu makan.

2. Masalah kulit

Juga golongan yang bermasalah kulit macam saya sangat perlukan Omega ni untuk keserian wajah, sebab dia melancarkan peredaran darah di seluruh badan kita. Azam baru nak makin sihat termasuk kulit muka, kan?

3. Kesuburan

Untuk meningkatkan kesuburan, Omega Guard ni diperlukan oleh kedua pasangan, suami dan juga isteri. Omega membantu dalam menstabilkan hormon kesuburan dalam badan.

4. Diabetes dan darah tinggi

Bagi golongan yang menghidap diabetes dan tekanan darah tinggi, mereka yang ambil omega ni dah merasai kesan positif terhadap mengurangkan simptom simptom yang mereka lalui untuk kedua penyakit ni. Azab juga, kan?

5. Masalah semasa mengandung (edema)

Saya lah tu yang turut merasa azabnya sakit pada bengkak kaki edema yang teruk masa mengandung anak pertama dulu.

Nak jalan susah, nak duduk tahiyat dalam solat susah, nak bangun susah. Bila berjalan, terasa getaran pada atas kaki bak gegaran belon. Hmmmm, nak explain tu tak sama dengan apa yang kita rasa.

Syukur sangat sejak amalkan Omega masa kandungan kehamilan kedua dan ketiga, Allah izinkan saya tidak lagi alami sakit bengkak kaki teruk tu.

Dan yang paling ketara, untuk kehamilan ketiga, berat badan saya tak naik banyak sangat pun, muka pun tak sembap, syukur boleh get fit cergas waktu hamil untuk berjalan kaki berkilometer kilometer di Italy sana waktu minggu ke 21.

Apatah lagi buat golongan yang sakit sendi juga heart dengan Omega ni kan? Ia mengurangkan inflamasi otot dan sendi yang bantu memudahkan dan melicinkan pergerakan kita.

6. Sakit Sendi

Yelah, zaman moden ni kita tak boleh nak duduk kerusi saja saja. Ada je aktiviti yang perlu dilakukan. Malu lah usia muda tapi dah sakit sendi tak fit untuk naik turun tangga!

7. Warga emas

Pada golongan warga tua juga, haaaa, kesemua masalah masalah kesihatan di atas sangat dibantu dengan pengambilan supplement Omega ni.

8. Kanak kanak

Bukan je orang dewasa dan warga tua, malah golongan anak anak kesayangan, mereka juga sangat suka kan Omega ni kan?

Walaupun mereka hanya tahu keseronokan mengunyah Omega Guard ni, mereka tak tahu yang ramai ibu bapa lega kerana omega bantu meredakan emosi dan trantum anak, menambahkan fokus serta banyak membantu dalam meningkatkan kesihatan minda.

 

Serius ke Omega Guard Murah?

Dannnn jika anda memang rajin survey di Farmasi, Omega yang melalui proses penyulingan ni harganya mahal, kan?

Lebih mahal pulak dari Omega Guard yang melalui proses penyulingan tiga (3) kali, demi untuk pastikan kita dapat manfaat sebenar tanpa ada kesan sampingan dari bahan bahan tercemar dari laut dalam sana tu yang terpaksa dimakan oleh ikan di situ.

Untuk supplement dari sumber semulajadi seperti Omega Guard ini, kesan penyerapan omega ini ke dalam badan kita dapat dipercepatkan berbanding supplement sintetik.

Lebih berbaloi lah duit yang kita laburkan untuk kesihatan kita dan orang tersayang.

Jadi, memang betul jimat kan pembelian 3 botol Omega ini dengan pemotongan harga 5%? Apatah lagi dah jadi member, potongan lagi 15%!

Sekarang ni jumpa lagi tak barangan berkualiti yang harganya sebegini?

~makan supplement dengan ilmu, memang tak rugi sebab kesannya kita boleh dapat dan nampak sekali.

Dapatkan konsultasi khas dari saya untuk masalah masalah di atas sampai puas hati dengan pembelian istimewa Omega ni dari Ainul di 016-3353567 atau Qusyairi di 013-3342326.

 

Mamidedipreneur

 

1 thought on “PROMOSI VITAMIN SHAKLEE JANUARI 2018 : OMEGA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *