MamiDediPreneur
February 19, 2018

Aktiviti Tambah Ilmu 2018 Untuk Jana Pendapatan Yang Menguntungkan

Haiii.. tuddia..lamanya tak bersiaran ya.

Banyak betul travel yang belum diupdate. Apetah lagi aktiviti aktiviti harian yang best best yang mamidedi buat mahupun bersama team SmartLiciousFamily yang awesome itu.

So, alang alang ada masa berharga ni, wajib juga saya coretkan kenangan kami semalam, sebelum memori ini hilang ditiup angin katanya!

Tips untuk mendapatkan pendapatan bisnes online yang tinggi adalah :

Kita pakar dan mahir dalam mengenali dan memberi penjelasan mengenai produk yang kita jual kepada orang ramai.

Biasanya, orang yang berilmu ni lebih mudah untuk memahamkan pelanggannya berbanding penjual kosong semata mata.

Saya sangat menekankan kepentingan mendapatkan ilmu nutrisi kepada pengedar pengedar bebas Shaklee yang bernaung di bawah empayar Smartliciousfamily kerana, dengan ilmu lah kita boleh berjaya.

Jangan pandai cakap kosong saja, sebab kita sekarang ni menjual prosuk kesihatan, dik non!

Jangan main main, okay.

Jadi, bagi mereka yang memang deal direct dengan saya, saya mesti berikan mereka input input yang bermanfaat yang spesifik yang boleh digunapakai untuk menambahkan kualiti kesihatan pengguna dengan vitamin mahupun supplement yang mereka beli dari saya.

Pengalaman Menghadiri Health Talk Product Review 2018

Jadi, pada 17 Januari yang lalu, saya dan team Smartlicious Family yang berada di sekitar Kuala Lumpur dan Selangor telah datang menuntut ilmu dari kelas Health Talk yang dikelolakan oleh Nutritionist yang diiktiraf untuk belajar mengenai produk Omega, CoQTrol dan Youth.

Wah, semua nya best!

Boleh kenal dengan mendalam ketiga produk best ini melalui blog sihatceriabahagia.com ya!

Saya ni kan, memang tak sabar sangat dah nak mula menggunakan produk Youth ni tau.

Sebab, muka saya ni kan berlubang lubang akibat torehan dan tebukan Doktor Kecantikan katanya sampai berdarah darah masa zaman Universiti dulu.

Kesannya tak hilang sampai sekarang tau. Ataupun, saya kena pilih rawatan laser untuk hasil kulit yang licin semula.

Setelah beberapa kali mencuba banyak sangat produk dari murah hinggalah ke mahal, kali ini saya nak cuba “produk sihat yang selamat” yang dijalankan kajiannya selama 8 tahun untuk dikeluarkan kepada pengguna.

Akan dilancarkan bermula 3 Februari nanti, saya akan pastikan Tabung Youth saya cukup pada 1 Februari untuk beli 1 set lengkap Produk Youth ini.

Kenapa saya beria ia nak beli?

Sebab untuk supplemen, saya dah penat pilih yang selamat dan semulajadi, sudah tentulah kalau ada pilihan produk muka yang selamat yang semulajadi, kita akan jadikan ini sebagai pilihan utama juga, bukan?

Youth Shaklee adalah 100% dari tumbuh tumbuhan.

Best boleh berkumpul dan mencuba produk baru yang ohsem ni

Eh, panjang betul cerita pasal Youth ni berbanding Omega dan Coqtrol yang power tu, nampak sangat Excitednya berganda-ganda, kan?

Omega tu dah lah ada promosi beli 3, less 5%, siapa yang taknak kan, supplement kegemaran kanak kanak, remaja, dewasa hinggalah ke warga tua.

Keluar pulak CoQTrol yang power untuk serba serbi, memang keterujaan tu bertambah tambah!

Apa-apapun, kita enjoy gambar gambarnya hokeyyyy!

Serius, ini bukan kelas ceramah biasa biasa, padat dengan ilmu dan yang penting, padat serta tersangatlah best!

Thumbs up to all!

Enjoyce!

Pengedar Shaklee Kajang, Pengedar Vivix Kajang, wahm, ibu malaysia, blogger

Ainul Malik.

Vivix Lover Forever.

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *