MamiDediPreneur
September 22, 2018

Kemeriahan Coaching Cara Buat Bisnes di Seremban.

Masyaallah, subhanallah. Alhamdulillah, Allahuakbar.

Selesai menunaikan tanggungjawab kepada anak didik di Seremban. Iaitu sampaikan ilmu bisnes pada bisneswoman bisneswoman berjaya di sana. Semua ada tujuan yang sama dengan push factor yang berbeza!

Fuhhh, terasa sangat happy sebab :

  1. Dah share sehabis yang baik untuk mereka yang beria dan bersungguh sungguh nak berjaya
  2. Kehangatan layanan orang Seremban tu sangat best
  3. Target agar ilmu yang selama ni diajar secara online dah diberikan face to face depan depan yang kesannya lebih menyentuh hati, tercapai.
  4. Bantu anak didik yang selama ni ada persoalan persoalan yang bermain di kepala disimpan lama tu terungkai.

Harapnya, lepas dah belajar belajar ni, praktiskan terus lah ye. Jangan di simpan nanti lupa. Kalau boleh, kembangkan pula kepada empayar bisnes masing masing.

Semoga makin sukses semuanya!

Harapan saya tahun ini, saya nak lahirkan anak bisnes baru yang lebih ramai lagi di Negeri Sembilan ni. Kalau ada lagi yang berminat nak buat bisnes sambil bantu menceriakan kehidupan orang lain untuk lebih sihat, call je terus saya Ainul Malik, 016-3353567 ye.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *