MamiDediPreneur
July 21, 2018

Belajar Blog Untuk Jana Duit Tambahan Buat Bisnes

Sekarang ni dah jadi trend kan orang tulis blog untuk buat bisnes online?

Trend tu trend lah jugak.

Tapi, yang sebenar benarnya, nak menampung duit tu yang jadi punca utama orang cari alternatif untuk jana duit online selain dari makan gaji.

Duit gaji ni habis buat belanja rumah, duit minyak dan duit kereta aje. Serius, kan?

Nak nak yang duduk di Kuala Lumpur, Johor Bahru dan Bandar Bandar besar, kos kehidupan di banda sebegini sangat besar.

Jadi, saya ada alternatif yang relevan untuk jana duit secara sampingan sekarang ini. Ya, inilah yang saya usahakan selama 8 tahun ini.

Alhamdulillah, dari bisnes 2 angka, menjadi 3 angka, 4 angka dannnn eh yang lain saya reveal dalam group Smartlicious sayalah. Rahsia tu.

Yang saya boleh war war kan sekarang, saya dan group saya ada menawarkan satu projek sokongan untuk mereka yang minat berniaga online untuk menjana duit tambahan sebanyak RM1500.

Kenapa RM1500?

Sementara nak dapatkan gaji hujung bulan, kita dapat tampung banyak perbelanjaan lain di tengah bulan ni.

Confirm dapat RM1500?

Ya, insyaallah boleh dapat dengan usaha yang komited.

Awal awal lagi saya tekankan perkataan komited tu sebab, saya taknaklah awak yang membaca entri ni ingat boleh goyang kaki je terus dapat RM1500 ni.

Kita nak cari rezeki yang BERKAT.

Rezeki berkat datang dari usaha yang tinggi.

Jadi, flow nya tu, saya ajar lah sepanjang anda yang berminat nak dapatkan tu sampai dapat nilai yang dikejar.

Insyaallah memang boleh dapat lebih dari tu dengan usaha.

Saya mengalu alukan kedatangan bakal bakal usahawan berjaya dari negeri Perlis, Kedah, Pulau Pinang, Perak, Selangor, Negeri Sembilan, Melaka, Johor, Terengganu, Kelantan, Sabah, Sarawak, Brunei dan Singapura yang berminat pun boleh juga.

Penerangan projek ni ada di dalam video ni ya!

Ini bukan projek main main tau!

Dapat slip bonus yang boleh digunakan untuk beli kereta dan rumah. Serius.

 

Jika berminat hubungi saya cepat cepat ye

Fast action fast result 🙂 Whatsapp saya 016-3353567

Yang menulis dari hati, ilmu tersampai menyelinap masuk ke setiap salur darah. Moga bermanfaat ya!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *